ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-15:00 | ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 17:30-20:30

ΑρχικήΧΡΗΣΙΜΑΤρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Εντός Αττικής :
Οι παραδόσεις μας γίνονται καθημερινώς 10:00-18:00 κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας και αφού ορισθεί ραντεβού.
Δεν χρησιμοποιούμε courier, αλλα ιδιόκτητα φορτηγά. Οι αποστολές γίνονται μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη και εφόσον συμφωνήσει στην ημέρα και στις ώρες παράδοσης.

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ - για αγορές αξίας άνω των 100€ - με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας εντός Αθηνών, Πειραιώς και Προαστίων. (Προάστια Αθηνών και Πειραιώς ειναι αυτα  που ανήκουν και ψηφίζουν στην Α' Αθηνών, Β' Αθηνών, Α΄ Πειραιώς, Β' Πειραιώς εκτος νησιών της Α' Πειραιώς.)

Στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής, η παράδοση γίνεται Σάββατο με επιβάρυνση των 5€ για μικρά δέματα και 10€ για καθε παραγγελία.

Εάν πρόκειται για παράδοση μεγάλων λευκών οικιακών συσκευών εκτός Ισογείου και εκτός ασανσέρ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ. (κατόπιν τηλεφ. συνεννόησης).

Στις πολύ ογκώδεις συσκευές (βλ. ψυγεία- ψυγεία ντουλάπες) απαιτείται γερανός για τη διαφύλαξη του προϊόντος και η χρέωση ανέρχεται στα 100€.

Σε περίπτωση αποστολής και ο πελάτης απουσιάζει (εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού και έχει συμφωνηθεί),  η νέα αποστολή θα έχει χρέωση.

Εκτός Αττικής :
1) Επιλογή μεταφορικής απο τον πελάτη, δωρεάν παράδοση στην αποθήκη της (εφ'οσον εχει έδρα εντος Αθηνών)

2) Εαν ο πελάτης δεν εχει μεταφορική επιλέγουμε εμεις.
Το κόστος τοτε μεταφοράς εκτός Αθηνών, εξαρτάται απο τον όγκο, το βάρος του προιόντος και την απόσταση μεταφοράς.
Η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου μέσω μεταφορικής/πρακτορείου.
Για ανέβασμα σε όροφο αν παρέχει αυτήν την υπηρεσία η εκάστοτε μεταφορική , υπάρχει έξτρα χρέωση και θα πρέπει να προηγηθεί τηλέφωνο κατόπιν συνεννόησης με τη μεταφορική που εξυπηρετεί την περιοχή του πελάτη.
 
Στην περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση που θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς μετά την ολοκλήρωση και πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
 
Παραλαβή απο το κατάστημα :

Εφ' όσον  ειναι διαθέσιμο το προϊόν στις ώρες λειτουργίας μας στην οδό Λυκούργου 16 , Αθήνα (Ομόνοια)
Πρωϊνά: Δευτέρα-Σάββατο 10:00-15:30 & τα Απογεύματα: Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 17:30-20:30 .
 
Για ογκώδη προϊόντα***.  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε εσείς το προϊόν από τη αποθήκη μας, τα στοιχεία με τη διεύθυνσή είναι:
Σατωβριάνδου 25, Αθήνα (Ομόνοια) Τ.Κ 10431
ΗΜΈΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10:30 - 15:00.
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:30 - 15:30 - 17:30 - 19:00.
 
***π.χ. Πλυντήρια,Κουζίνες,Ψυγεία,Κλιματιστικά
 Προϋπόθεση για να παραλάβετε από την αποθήκη μας είναι να έχετε ολοκληρώσει τη παραγγελία σας και να την έχετε εξοφλήσει, πριν τη παραλαβή.
Συστήνεται το προιόν να ελέγχεται προσεκτικά από εσάς  πριν το παραλάβετε καθώς, μετά την παραλαβή του από εσάς, δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές.



Εκτός Ελλάδος :
 Η εταιρεία μας ΔΕΝ αναλαμβάνει μεταφορές εκτός Ελλάδος. Αν είστε κάτοικος εξωτερικού για να παραγγείλετε θα πρέπει να μας ορίσετε διεύθυνση παράδοσης εντός Ελλάδος ή με δική σας εντολή παραλαβή από το κατάστημα μέσω κάποιας μεταφορικής / courrier.


Διαθεσιμότητα :
Στην αναγραφόμενη διαθεσιμότητα : Aμεση παραλαβή - Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες , οι ημέρες παράδοσης ισχύουν για εντός Αθηνών παράδοση ή για παράδοση σε γραφείο μεταφορών που εδρεύει Αθήνα με τελικό προορισμό εκτός Αθηνών.

Στην αναγραφόμενη διαθεσιμότητα : 4-7 ημέρες , τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για παραλαβή σε αυτό το περιθώριο κατόπιν παραγγελίας στις αντίστοιχες αντιπροσωπείες με χρόνο παράδοσης εντός Αθηνών στις 4-10 εργάσιμες ημέρες.

Στην αναγραφόμενη διαθεσιμότητα : Προ-παραγγελία , τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στις αντιπροσωπείες και ποικίλει ο χρόνος παράδοσης αναλόγως την ημερομηνία εισαγωγής από 10 εργάσιμες ημέρες και άνω.